В Закарпатській області міліція затримала на хабарі в 15000 доларів голову сільради з Березнянщини

В Закарпатській області міліція затримала на хабарі в 15000 доларів голову сільради з Березнянщини

19.07.13 08:25 0 906
У міліцію звернувся із заявою приватний підприємець з Ужгорода. Чоловік мав намір збудувати будинок в одному з мальовничих сіл у Великоберезнянському районі, придбавши там спершу земельну ділянку під забудову. Однак керівник населеного пункту зажадав мати з цього власний зиск…

За сприяння у виділенні землі загальною площею 0,2 га чиновник зажадав хабар у розмірі п'ятнадцять тисяч доларів. Співробітники міліцейської служби по боротьбі з економічними злочинами затримали згаданого держслужбовця на вулиці біля сільради під час одержання ним вказаної суми. Одержавши гроші, сільський голова передав підприємцю рішення сесії сільради про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення двох земельних ділянок для будівництва й обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд в урочищі біля села.

Гроші в сумі 15000 доларів вилучено, фігуранта справи затримано й поміщено в ізолятор тимчасового тримання. Дана подія зареєстрована в Єдиному реєстрі досудових розслідувань, обставини справи з′ясовують слідчі.

СЗГ УМВС України в Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Кіровоградщині ...
Наступна новина: В Чернігівській області ...

КОМЕНТАРІ