Закарпаття: на Рахівщині міліція викрила викрадача ягняти

Закарпаття: на Рахівщині міліція викрила викрадача ягняти

19.07.13 08:09 0 908
Злодій святкував із друзями свій день народження й захотів дармової закуски, проте поласувати краденим ягням йому не вдалося, бо нещасна тваринка задихнулася в мішку, в якому її несли вночі…

Вранці приватний підприємець з Рахівщини, який розводить овець, виявив на господарстві пропажу одного ягняти. Чоловік відразу звернувся до старшого оперуповноваженого сектору карного розшуку Рахівського райвідділу міліції Юрія Ясінського та повідомив йому про пропажу ягняти.

За гарячими слідами правоохоронці встановили особу викрадача худоби. Ним виявився 25-річний сільський мешканець, який і раніше притягався до кримінальної відповідальності. Виявляється, тієї ночі він з друзями святкував свій день народження й вирішив почастувати гостей молодим ягням. А що грошей на його придбання не мав, то вирішив украсти… Поки всі випивали за його здоров’я, іменинник подався в сусіднє село за здобиччю. Діставшись до фермерського господарства, злодій переліз через огорожу, викрав ягня, прихопивши заодно й ланцюги до підводи, та повернувся до бенкету. Проте за той час нещасне ягня задихнулося в мішку, в якому його несли. Тож крадію нічого не залишалося, як викинути мертву тваринку…

Коли Юрій Ясінський вийшов на слід злодія, той відразу визнав свою вину, віддав викрадені ланцюги та показав місце, де викинув крадене мертве ягня.

За фактом крадіжки, скоєної з проникненням у приміщення (ч.3 ст.185 Кримінального кодексу України) розпочато кримінальне провадження. Зловмиснику, який раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності, тепер загрожує до шести років ув'язнення.

Олеся Чайковська

Рахівський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: В Чернівецькій області 19 ...

КОМЕНТАРІ