В Івано-Франківській області в Рожнятівському районі розпочато збір врожаю

В Івано-Франківській області в Рожнятівському районі розпочато збір врожаю

19.07.13 08:10 0 840
17 липня голова райдержадміністрації Микола Філіпович побував на відкриттю робіт по збиранню зернових культур ПСП «Роднічок». Дане сільськогосподарське підприємство посіяло на території району 173 га. зернових культур і крім того 262 га. озимого ріпаку на зерно наступного врожаю. На даний час розпочато роботу по збиранню озимого ріпаку на території Креховичівської сільської ради де вище названим сільськогосподарським підприємством зібрано на площі 63 га., 76 тонн ріпаку.

Також розпочато збирання зернових населенням району, а зокрема у селі Брошнів де за допомоги фермерського господарства «Брошнів» особистими селянськими господарствами зібрано з площі 8 га. озимої пшениці 26 тонн при урожайності 32 цга.

За словами голови РДА Миколи Ярославовича: «робота, яка ведеться фермерським господарством «Роднічок» формує позитивну динаміку по розвитку сільського господарства в районі. Влада і надалі буде сприяти, як своїм фермерам так і інвесторам з інших регіонів, для налагодження роботи по обробітку землі». Також на думку спеціалістів відділу сільського господарства РДА види на урожай зернових цього року є добрим.

Про це повідомили у Івано-Франківській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Чернівецькій області 19 ...
Наступна новина: Тернопільська ЗОШ №15 ...

КОМЕНТАРІ