Івано-Франківщина: бажаємо перемоги Володимиру Рію на ХХІІ Дефлімпійських іграх!

Івано-Франківщина: бажаємо перемоги Володимиру Рію на ХХІІ Дефлімпійських іграх!

19.07.13 08:15 0 892
22 липня – 5 серпня у м. Софія (Болгарія) проходитимуть ХХІІ Дефлімпійські ігри. У складі збірної команди України виступатиме іванофранківець Володимир Рій, майстер спорту України міжнародного класу з футболу, повідомляють в управлінні спорту департаменту освіти, науки, сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації.

Довідково

Володимир Рій - майстер спорту України міжнародного класу з футболу, майстер спорту України міжнародного класу з футзалу серед спортсменів з вадами слуху, спортсмен-інструктор, член збірної команди України з футболу серед спортсменів з вадами слуху. Спортивну кар’єру при Івано-Франківському обласному центрі з фізичної культури і спорту інвалідів «Інваспорт» спортсмен розпочав у 2005 році.

З 1 січня 2006 року Володимир Рій - на посаді спортсмена-інструктора штатної збірної України з футболу серед спортсменів з вадами слуху та мови, на якій працює і до . За свою спортивну кар’єру його найвагомішим здобутком була золота медаль на XXI Літніх Дефлімпійських іграх 2009, що відбулись в м. Тайпей (Тайвань). Цього ж року спортсмена було нагороджено орденом «За мужність» ІІІ ступеню.

Крім того, Володимир Рій ставав чемпіоном світу та Європи з футзалу, був бронзовий призером чемпіонату світу з футболу та срібним призером чемпіонату Європи з футболу.

Про це повідомили у Івано-Франківській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ