Львівщина посідає друге місце за інвестиційною привабливістю, – Віктор Шемчук

Львівщина посідає друге місце за інвестиційною привабливістю, – Віктор Шемчук

19.07.13 11:07 0 886
Голова Львівської обласної державної адміністрації закликав активніше розвивати бізнес-проекти у аграрному секторі. Про це Віктор Шемчук заявив в рамках відкриття Загальноукраїнського навчального проекту “Райффайзен Банку Аваль – Академія Бізнесу”.

“ Львівська область займає лідерські позиції щодо інвестиційної привабливості, – зазначив він. – Однак, на превеликий жаль, 9 із 10 інвесторів не готові вкладати кошти у розвиток свого бізнесу на теренах нашого краю. І основна причина – брак хорошої логістичної інфраструктури. Однак ті перспективні проекти, які в майбутньому будуть реалізовані на Львівщині, додадуть плюсів у роботі”, – зазначив він.

За словами голови ЛОДА, стратегічними пріоритетами для нашої області є розвиток транспортної та логістичної інфраструктури (концесія на будівництво та обслуговування автомагістралей, будівництво складів класів А,В,С, логістичних комплексів), розвиток виробничої інфраструктури (індустріальні парки, підприємства виробничої галузі, наукові та інноваційні підприємства та лабораторії), а також оновлення та розвиток комунальної інфраструктури міст та сіл (каналізування, утворення підприємств переробки твердих паливних відходів).

“В рамках розвитку транскордонного співробітництва, у першому кварталі наступного року ми відкриємо два нові митні переходи на україно-польському кордоні «Грушів-Будомєж» та «Угринів-Долгобичув», – зазначив голова ЛОДА. – У планах – будівництво концесійної дороги “Львів-Краківець” та введення швидкісного залізничного сполучення між Львовом та Варшавою. Усі ці проекти дадуть змогу покращити логістику для залучення нових інвестицій у область”, – підсумував В.Шемчук.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: Платники Личаківського ...

КОМЕНТАРІ