У Львівській області свободівці взяли участь у відкритті оновленого дитсадка в Старичах

У Львівській області свободівці взяли участь у відкритті оновленого дитсадка в Старичах

19.07.13 08:00 0 990
17 серпня 2013 року у селі Старичі на Львівщині відбулося урочисте відкриття відремонтованого дитячого садочка "Джерельце", в якому взяли участь депутат Львівської обласної ради від Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Михайло Барбара та депутат Новояворівської міськради свободівка Анна Дацко.

Як зазначив Михайло Барбара, турбота про дітей – це найбільше капіталовкладення, яке тільки можна зробити. "Приємно, що в сільській місцевості малечу можна виховувати в комфортних умовах. Батьки можуть не переживати за своїх дітей, а педагогічний колектив може зосередитися на виховному та освітньому процесі, не турбуючись про якісь побутові негаразди", – наголосив депутат.

Під час урочистостей відбулися творчі виступи дошкільнят, які не залишили нікого байдужим.

У результаті проведених робіт, у сільському дитсадку встановили 55 енергозберігаючих вікон, відреставрували фасад, замінили сантехніку, впорядкували харчоблок, вікна та двері, оновили 5 ігрових павільйонів тощо.

Зауважимо, що реконструкція дитячого закладу відбулася у рамках реалізації проєкту гуманітарної допомоги відділу оборонного співробітництва посольства США за сприяння районної влади. Нагадаємо, що Україна надає територію Міжнародного центру миротворчості та безпеки Академії сухопутних військ імени гетьмана Петра Сагайдачного (Яворівський полігон) для проведення українсько-американських тактичних навчань "Репід Трайдент–2013".

Про це повідомили в прес-службі Львівської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: ЄС засудив вирок ...
Наступна новина: На Тернопіллі аби злодії не ...

КОМЕНТАРІ