Садовий порушує регламент Львівської міськради, намагаючись приховати власну некомпетентність

Садовий порушує регламент Львівської міськради, намагаючись приховати власну некомпетентність

19.07.13 08:39 0 964
"Намагаючись приховати власну некомпетентність та неспроможність доповідати про проєкти важливих для громади рішень, Андрій Садовий грубо порушує вимоги регламенту Львівської міської ради". На цьому 18 липня 2013 року наголосив керівник фракції ВО "Свобода" у Львівській міськраді Маркіян Лопачак.

Як повідомив депутат, напередодні за рішенням колегії Львівської міськради до порядку денного пленарного засідання внесли доповідь міського голови про виконання рішень ради щодо так званих "малих архітектурних форм" (МАФів).

"Проте усупереч вимогам регламенту Львівської міської ради та ігноруючи рішення колегії, Андрій Садовий вирішив самочинно змінити доповідача з цього питання. Це вже не вперше, намагаючись приховати власну неспроможність доповісти особисто, міський голова ховається за спинами своїх чиновників. Ми вживатимемо усіх заходів, аби не допустити з боку чинного міського голови саботажу порядку підготовки та обговорення важливих для громади міста рішень", – зазначив Маркіян Лопачак.

Зауважимо, що депутати таки домоглися виконання регламенту Львівської міської ради та особистої доповіді міського голови Львова А.Садового.

Про це повідомили в прес-службі Львівської міської організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Смертельне ДТП у ...

КОМЕНТАРІ