Маркіян Лопачак: "Андрій Садовий саботує розв'язання проблематики Грибовицького сміттєзвалища"

Маркіян Лопачак: "Андрій Садовий саботує розв'язання проблематики Грибовицького сміттєзвалища"

19.07.13 08:48 0 963
"За дві каденції на посаді міського голови Львова Андрій Садовий не зробив жодного реального кроку для розв'язання проблеми Грибовицького сміттєзвалища. Його роботу в цьому напрямку можна оцінити виключно як "незадовільну". Про це 18 липня 2013 року заявив голова фракції Всеукраїнського об'єднання "Свобода" у Львівській міськраді Маркіян Лопачак.

За словами депутата, Андрій Садовий, незважаючи на те, що перед виборами обіцяв громаді вирішити проблему міського сміттєзвалища, після обрання самоусунувся від цієї проблеми.

"За сім років ми не почули від Садового жодної конкретної пропозиції. Виключно популізм. Він ігнорує запрошення на наради з вирішення цього питання й не реагує на запрошення селищних голів і Жовківської районної ради. Більше того, незважаючи на свій статус голови обласного центру, Садовий жодного разу не підняв це питання під час зустрічі з Президентом, прем'єр-міністром чи віце-прем'єром України. Свої приватні справи він з ними вирішує. Справи громади піднімати не хоче", – зазначив Маркіян Лопачак.

Водночас керівник постійної депутатської комісії природокористування, охорони довкілля та благоустрою свободівець Євген Білінський після розгляду питання подав пропозиції депутатського корпусу щодо необхідности проведення невідкладних заходів із експлуатації та поступового закриття Грибовицького сміттєзвалища.

Про це повідомили в прес-службі Львівської міської організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Волинській обласній ...

КОМЕНТАРІ