У Чернігівській міській раді розглянули питання з безпеки та організації дорожнього руху

У Чернігівській міській раді розглянули питання з безпеки та організації дорожнього руху

19.07.13 08:46 0 960
Питання щодо належного забезпечення дорожнього руху в м. Чернігові розглядались 18 липня на засіданні постійно-діючої комісії з безпеки та організації дорожнього руху під керівництвом першого заступника міського голови Сергія Андроса. У її роботі взяли участь представники ДАЇ міста, керівники відповідних структурних підрозділів міської ради та представники засобів масової інформації.

Комісія розглянула 14 питань, внесених до порядку денного, серед них:

1. Про розгляд листа ВДАІ ЧМВ УМВС України в Чернігівській області щодо необхідності приведення відомчих залізничних переїздів на вулицях Широка, Ушинського та пров. Любецькому у відповідність до вимог чинного законодавства.

2. Про розгляд звернення громад. Семенова О.І. з проханням вжиття заходів для забезпечення безпеки дорожнього руху пішоходів на вул. П'ятницькій (в районі банку "Терра" та магазину "Жіночий одяг") шляхом встановлення додаткових дорожніх знаків.

3. Про розгляд звернення громад. Волошина О.В. щодо встановлення пристроїв примусового зниження швидкості на вул. П'ятницькій (ДНЗ № 71).

4. Про стан виконання рішення постійно-діючої комісії з безпеки та організації дорожнього руху від 01.09.2011 року щодо облаштування тротуарів по вул. Боженка.

5. Про розгляд звернення начальника КП "Дільниця з контролю за благоустроєм міста" з пропозицією щодо необхідності відкриття та благоустрою проїзду до Чернігівської обласної радіотелевізійної передавальної станції між будинками № 49 та № 53 по вул. Комсомольській біля Центрального ринку.

6. Про розгляд колективного звернення громадян (представник Золотаревська С.В.) з проханням організувати зупинку автобусів усіх маршрутів, які рухаються в напрямку залізничного вокзалу біля будинку № 10 по просп. Перемоги.

7. Про розгляд колективного звернення мешканців міста щодо заборони стоянки транспортних засобів у нічний час з установкою дорожнього знаку 3.35. "Стоянку заборонено" та таблички 7.4.4. біля будинків № 106-108 по вул. Шевченка.

8. Про розгляд депутатського звернення депутата Деснянської районної у м. Чернігові ради Кирієнка С.В. з пропозицією вжити додаткових заходів для підвищення безпеки дорожнього руху пішоходів через обладнаний пішохідний перехід біля будинку по вул. Героїв Чорнобиля № 21, встановивши примусові обмежувачі швидкості або обладнати регульований пішохідний перехід.

9. Про стан виконання п. 3 переліку заходів Програмної декларації громадської спілки захисту пішоходів "За безпеку пішоходів".

10. Про розгляд звернення громад. Полтавець О.І. з проханням вивчити можливість щодо встановлення дорожнього огородження біля приватного будинку № 71-а по вул. Київській.

11. Про розгляд листа ТОВ "РІЕЛ КО" з проханням надати дозвіл на перенесення зупинки громадського пасажирського транспорту від буд. № 5 по вул. Київській в бік вул. Мстиславської на підставі рекомендації ТУ, виданих УДАІ УМВС України в Чернігівські області.

12. Про розгляд повторного звернення громадян щодо вжиття заходів проти руйнування житлових будинків внаслідок руху вантажного автотранспорту по вул. Лісковицькій.

13. Про розгляд звернення мешканців мікрорайону "Масани" з проханням облаштування пішохідними доріжками підходів до супермаркету "Велика кишеня" (вул. Незалежності).

14. Про розгляд листа КП "Чернігівводоканал" з проханням дозволити проведення земляних робіт з тимчасовим перекриттям руху пасажирського автотранспорту (АМ № 15) по вул. Красносільського.

Перший заступник міського голови дав доручення відповідним службам вжити необхідних заходів для вирішення поставлених проблем. Ряд питань ще потребує додаткового опрацювання, отже, члени комісії внесли пропозицію більш ретельно вивчити ситуацію та розглянути доцільність вирішення відповідних питань.

"Всі питання стосовно дотримання прав та законних інтересів громадян міста, особливо тих, хто потребує соціального захисту та підтримки, уважно розглянуті й будуть позитивно вирішені", - підкреслив Сергій Андрос, коментуючи роботу комісії. Це низка питань, порушених громадянами, стосовно облаштування тротуарів, вжиття додаткових заходів з підвищення безпеки дорожнього руху на вулицях міста, облаштування пішохідними доріжками підходів та благоустрою під'їздів до супермаркетів й інших місць масового скупчення людей та ін.

Він також зазначив, що "враховані деякі пропозиції жителів міста, зокрема, щодо організації зупинки громадського транспорту біля будинку по просп. Перемоги, 10 у напрямку залізничного вокзалу. Вирішення цього питання після додаткового вивчення відповідними службами з огляду на урахування технічних можливостей буде заплановано при формуванні бюджету на 2014 рік".

Начальник управління транспорту та зв'язку міської ради Володимир Воронін повідомив, що у зв'язку з проведенням земляних робіт КП "Чернігівводоканалом" тимчасово буде перекрито рух пасажирського автотранспорту (АМ № 15) по вул. Красносільського.

Відділ зв'язків з громадськістю міської ради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Івано-Франківщина: ...
Наступна новина: Росія: прокуратура Кірова ...

КОМЕНТАРІ