Чернігівщина: Охоплення дітей дошкільною освітою – одне з пріоритетних завдань влади

Чернігівщина: Охоплення дітей дошкільною освітою – одне з пріоритетних завдань влади

19.07.13 08:20 0 810
На цьому наголосив голова обласної державної адміністрації Володимир Хоменко під час відвідування дитячих садків у с. Дягова Менського району та у с. Вихвостів Городнянського району.

За словами очільника області, дошкільна освіта є найпершою освітньою ланкою і до школи дитина має йти з певним рівнем підготовки. Звертаючись до голів районних державних адміністрацій та районних рад, Володимир Хоменко підкреслив: завдання влади на місцях – збереження мережі існуючих дитячих садків та відновлення роботи тих, що за певних причин не працюють.

Садочки «Веселка» та «Ялинка», якими опікуються керівники ФГ «Бутенко» та СТОВ «Віра» – приклад успішної співпраці влади та бізнесу –мають багато спільного: чисті, охайні, сучасно облаштовані і діти там доглянуті та веселі.

А це, зауважив голова облдержадміністрації, говорить лише про одне: керівник дбає про найменших жителів села, створює для них гідні умови для отримання найпершої освіти, щоб потім ця дитина внесла вклад у розвиток своєї територіальної громади, а не шукала по світу кращої долі.

Керівник області та учасники засідання оглянули обидва заклади та ознайомилися з умовами перебування в них дітей.

Не обійшлося і без подарунків. Садочку «Веселка» керівники області подарували музичний центр, іграшки та солодощі.

А у Вихвостові дитячий садочок отримав довгоочікуваний автобус, який вирішить проблему підвозу дітей до дитячого садочку і школи, а також педагогів й інших працівників соціальної сфери села.

Це стане ще одним кроком по виконанню завдання Президента України щодо створення належних умов для розвитку сільських населених пунктів (реформування місцевого самоврядування).

Про це повідомили у Чернігівській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Підсумки роботи ДПІ у ...

КОМЕНТАРІ