В Житомирській області внаслідок падіння літака травмована одна людина

В Житомирській області внаслідок падіння літака травмована одна людина

19.07.13 08:41 0 833
18 липня о 07:25 до оперативно-координаційного центру Управління ДСНС у області надійшло повідомлення про те, що у Бердичівському районі, на полі, між селами Половецьке та Білоцерківка, сталася авіаційна подія з одномісним літаком «Z-37» виробництва республіки Чехія.

Пілот літака, 51-річний мешканець селища Озерне Житомирського району, здійснював тренувальний політ з міста Житомир до міста Бердичів. За його словами, через сонце він, втративши орієнтацію у просторі, не помітив високовольтної повітряної лінії електропередач 35 кВ, внаслідок чого, зачепившись за неї, літак здійснив капотування. Від удару об землю повітряне судно позбулося двигуна і на шасі перекинулося назад.

На той час, один з мешканців Бердичівського району об’їздив своє власне кукурудзяне поле на велосипеді та став свідком даної надзвичайної події. Чоловік відразу ж кинувся на допомогу пілотові, витягнув його з розбитого літака та викликав медиків і рятувальників.

По їх прибуттю постраждалого з травмами різного ступеню важкості: забій правої ноги, множинні садни голови, «каретою» швидкої допомоги було доставлено до Бердичівської районної лікарні. Стан його здоров’я – задовільний. Загрози життю – немає.

Відділенням рятувальників 9 Державної пожежно-рятувальної частини міста Бердчів забезпечувалася пожежна безпека на місці падіння літака.

Електропостачання району переведено на резервні лінії живлення, Бердичівським РЕМ проводяться відновлювальні роботи.

На місці події працює оперативна група на чолі з начальником Бердичівського міськрайонного відділу Управління ДСНС у області та слідчо-оперативна група Бердичівського РВ УМВС.

У ДСНС у Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ