У Рівненській області на прийом не лише з скаргами, а з подякою до правоохоронців

У Рівненській області на прийом не лише з скаргами, а з подякою до правоохоронців

19.07.13 08:07 0 912
Особистий виїзний прийом заступник начальника УМВС – начальник міліції громадської безпеки полковник міліції Олег Вікторович Берест у Рокитному.

Рівнянин Михайло, перебуваючи на гостинах у родичів, вирішив запитати про працевлаштування у міліції. Олег Вікторович пояснив правила влаштування на роботу згідно чинного законодавства та запропонував чоловіку звернутися у відділ кадрового забезпечення УМВС.

На прийом до заступника начальника УМВС звернулись дві сестри — жительки Рокитнівського району з скаргою на односельчанку, яка їм та їх родині погрожує. Крім того, жінка вдарила одну з сестер по обличчю. Дівчатам було роз’яснено їх права та, що вони повинні робити в таких випадках. Відразу ж Валентина написала заяву та отримала направлення на судово-медичну експертизу.

Житель селища Томашгород відразу розпочав з приємного — він подякував начальникові райвідділу Сергію Русанівському. Підполковник міліції особисто очолив слідчо-оперативну групу, яка займалася розслідування крадіжки з його магазину. За два дні було знайдено зловмисників.

Тетяна Чубик,

Рокитнівський РВ УМВС України

в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: У Тернополі 28 серпня ...

КОМЕНТАРІ