Керівництво міліції Рівненщини спілкувалося з жителями Кореччини

Керівництво міліції Рівненщини спілкувалося з жителями Кореччини

19.07.13 08:17 0 943
У середу, 17 липня, заступник начальника — начальник кримінальної міліції УМВС України в Рівненській області полковник міліції Сергій Гандзелевський, підбив підсумки комплексної перевірки діяльності Корецького райвідділу міліції та здійснив прийом громадян жителів Корецького району.

На особистий прийом до полковника Гандзелевського завітали керівники органів місцевого самоврядування. Зокрема, голови сільрад Невірківської Василь Рокитенець та Користської — Людмила Онищук, крім цього звернулися голова міської ради — Людмила Дмитрук з проханням активізувати роботу щодо контролю за нічними розважальними закладами. Керівник міліції пообіцяв посприяти коречанам у вирішенні даної проблеми. Гості також висловили своє бачення роботи дільничних інспекторів міліції, котрі обслуговують дані населені пункти.

Сергій Григорович вислухав кожного з відвідувачів і взяв на особистий контроль вирішення порушених ними проблем.

Після цього відбулася робоча нарада з начальниками служб райвідділу, на якій було визначено як здобутки, так і проблемні моменти в роботі корецьких правоохоронців. Керівник поставив конкретні задачі та терміни на усунення виявлених недоліків.

Ганна Даниш,

Корецький РВ УМВС України

в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Тернопільський ...
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ