Росія: прокуратура Кірова оскаржила взяття під варту Навального

Росія: прокуратура Кірова оскаржила взяття під варту Навального

19.07.13 08:47 0 937
Прокуратура Кірова оскаржила рішення суду про взяття під варту Олексія Навального і Петра Офіцерова – до набуття чинності ухваленого в четвер обвинувального вироку щодо них. Як заявили в Генпрокуратурі агенстству ІТАР-ТАСС, Навальний може залишатися під підпискою про невиїзд. Про це повідомляє "Радіо Свобода".

Протест прокуратури будуть розглядати в п’ятницю о 10 ранку у Кіровському обласному суді.

У Москві, в районі Мисливського ряду – за повідомленнями з «Твіттера» – затримані вже більше 20 учасників несанкціонованої акції на підтримку Олексія Навального, засудженого на 5 років за звинуваченням у розкраданні коштів компанії «Кіровліс».

Поліція затримує також учасників акції в Петербурзі на підтримку Навального. Серед затриманих – депутат Законодавчих зборів Петербурга Ольга Галкіна.

Учасники так званого «народного обговорення» на Манежній площі в Москві і журналісти оцінюють кількість присутніх в кілька тисяч. Даних від поліції про чисельність мітингу не надходило.

На підтримку Навального пройшли акції й в інших містах Росії: у Кірові, Саратові, Казані, Красноярську, Томську, Владивостоці.

Разом із Навальним, у тій же справі до чотирьох років колонії загального режиму був засуджений підприємець Петро Офіцеров. Обидва були взяті під варту в залі суду.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Чернігівській міській ...
Наступна новина: Маркіян Лопачак: ...

КОМЕНТАРІ