Тернопільський "Сокіл" летить вперед!

Тернопільський "Сокіл" летить вперед!

19.07.13 08:17 0 831
"Сокіл" – молодіжна громадська організація, створена восени 2006 року як аналог однойменної спортивної організації, що існувала впродовж першої половини ХХ століття. В основі її діяльності покладена ідеологія українського націоналізму: виховання у своїх членів любові до Батьківщини, шанобливе ставлення до національних традицій та звичаїв, повагу до батьків, вивчення історії та змагання за те, щоб українці відігравали головну роль у своїй державі та повноцінно впливали на політичне життя краю й розвиток України.

"Сокіл" – це частина життя кожного з членів організації. Всі "соколята" – друзі та побратими, які впроваджують спільну ідею в життя, пам'ятаючи гасло: "Один за всіх – і всі за одного". "Сокіл" – це організація не одного дня, оскільки в її середовищі кипить постійна робота, спрямована на розвиток і поступовий рух уперед.

Члени "Сокола" беруть постійну участь у різноманітних вишколах. Здебільшого вони відбуваються у лісах, в польових умовах, де молодь може одночасно засвоїти та проявити себе у багатьох напрямках – від теоретичних знань до виживання у природі та елементів ведення тактичного бою. Кращі з "соколів" за підсумками вишколів беруть участь у найбільшій тереновій грі України – "Гурби–Антонівці".

Також організація займається пропагандою здорового способу життя. Влітку за сприяння організації проводяться тренування з тайського боксу на свіжому повітрі. Також 7 липня "Сокіл" провів перший етап відкритого офіційного регулярного чемпіонату міста із "Вуличних тренувань" ("Стріт Воркауту"), 30 червня відбувся здоровий забіг на честь дня народження генерала Української Повстанської Армії Романа Шухевича.

Вступити до "Сокола" можливо лише за рекомендації двох членів організації. Після цього потрібно написати заяву й пройти випробувальний термін. Далі кандидатура потенційного члена розглядається найвищим керівництвом, яке й вирішує чи прийняти людину в організацію.

Офіційний сайт: www.sokil-te.org.ua

Про це повідомили в прес-службі Тернопільської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Керівництво міліції ...

КОМЕНТАРІ