Юлія Навальна: фонд боротьби з корупцією діятиме незважаючи на вирок опозиціонеру

Юлія Навальна: фонд боротьби з корупцією діятиме незважаючи на вирок опозиціонеру

19.07.13 09:18 0 1132
Дружина засудженого в четвер до п’яти років тюремного ув’язнення Олексія Навального Юлія розповіла, що її чоловік був готовий до обвинувального вердикту. Вона також заявила, що заснований Олексієм Навальним Фонд боротьби з корупцією продовжить роботу, незважаючи на арешт опозиціонера. Про це повідомляє "Радіо Свобода".

«Я і вся наша родина підтримуємо, підтримували і будемо підтримувати Олексія Навального. Якщо хтось сподівається, що розслідування Олексія припиняться, це не так. Фонд боротьби з корупцією як працював, так і працюватиме», – заявила Юлія Навальна і закликала прихильників її чоловіка сподіватися на краще.

«Ми переможемо і ви, будь ласка, теж вірте, що все буде чудово», – впевнена дружина Навального.

Напередодні Олексій Навальний став кандидатом на мера Москви, але після винесення вироку в його штабі оголосили, що він знімає свою кандидатуру.

Суд Кірова в четвер визнав опозиціонера Олексія Навального винним у розкраданні продукції держпідприємства «Кіровліс» на суму 16 мільйонів рублів і засудив до п’яти років колонії. Підприємця Петра Офіцерова визнали подільником і засудили на чотири роки в’язниці.

Навального вивели зі зали суду в наручниках і відвезли до слідчого ізолятора. Після винесення вироку прихильники опозиціонера, які приїхали в Кіров, попрямували до СІЗО-1 з вигуками «Свободу Олексію Навальному» і «Свободу політв’язням». Деякі учасники ходи були одягнені в майки з написом «Путін злодій».
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Прокуратурою Волині ...
Наступна новина: Громадські організації ...

КОМЕНТАРІ