У містах Росії пікети і виступи на підтримку Навального

У містах Росії пікети і виступи на підтримку Навального

19.07.13 11:19 0 862
У Москві, на Манежній площі, де прихильники Олексія Навального збираються провести так зване «народне обговорення» вироку опозиціонеру, засудженому на 5 років, вже пройшов одиночний пікет на його підтримку. Про це повідомляє "Радіо Свобода".

У Твіттері повідомляють, що поліція перекрила вихід з метро на Манежну.

Влада попереджає, що несанкціонованих акцій не допустять.

Агентство «Інтерфакс» повідомляє про перші затримання. За даними агентства, приблизно о 18:15 за московським часом співробітники поліції затримали трьох учасників несанкціонованої акції на підтримку опозиціонера Навального. Трьох молодих людей проводили в поліцейський автобус.

Агентство повідомляє: «Увечері в четвер для відвідування громадян закриті Червона та Манежна площі, а також Олександрівський сад. На площі скупчилася велика кількість журналістів, яких поліція просить залишити це місце у зв’язку з проведенням ремонту. Після цього поліція почала витісняти з площі людей, що залишилися, включно з представниками ЗМІ, у бік входу на станцію найближчого метро. Крім бійців ОМОНу, на Манежній площі з’явилися солдати внутрішніх військ».

Плануються акції в Самарі, Петербурзі, Калінінграді.

«Інтерфакс» повідомив, що в Кірові звільнені двоє учасників ходи на підтримку Навального. Активістів звинуватили в організації незаконного масової акції, яка відбулася біля будинку суду, де раніше цього дня винесли вирок Олексію Навальному.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Платники Личаківського ...
Наступна новина: Унікальну нелегальну ...

КОМЕНТАРІ