В УМВС Чернівецької області звітували про проведену роботу за перше півріччя

В УМВС Чернівецької області звітували про проведену роботу за перше півріччя

19.07.13 08:00 0 829
18 липня, начальник УМВС України в Чернівецькій області Олександр Демидов провів розширене засідання колегії за підсумками роботи міліцейського відомстві краю за 6 місяців поточного року.

Для участі у колегії були запрошені заступники начальника Управління, керівники підрозділів, галузевих служб, начальники райвідділів та їх заступники.

Очільник Буковинської міліції розпочав роботу наради із доведення до особового складу вимог поставлених Міністром внутрішніх справ України Віталієм Захарченком на засіданні розширеної колегії МВС України, яка напередодні відбулась у місті Києві.

Зокрема, основними завданнями міліції, визначено: принципове реагування на порушення вимог службової дисципліни і законності, проведення зустрічей із людьми та сприяння представникам мас-медіа у висвітленні роботи міліції.

Також начальник обласної міліції повідомив про те, що міліцейське відомство краю за критеріями оцінки основних показників роботи посіло друге місце серед інших областей.

У ході засідання колегії керівники органів та підрозділів УМВС доповіли про роботу щодо посилення протидії злочинності, забезпечення правопорядку і громадської безпеки в області, а також результати проведення комплексу заходів, спрямованих на виявлення та документування фактів хабарництва та корупції.

Окрему увагу приділили питанню дисципліни та законності в органах та підрозділах внутрішніх справ області.

Олександр Демидов запевнив, що принципово та жорстко реагуватиме на всі випадки порушення законодавства і вимог службової дисципліни.

Завершуючи засідання головний міліціонер краю озвучив конкретні завдання, спрямовані на підвищення протидії організованій злочинності, припинення порушень у бюджетній сфері, боротьбу з незаконним обігом наркотиків, розкриття кіберзлочинів та кримінальних правопорушень проти моральності, а також профілактику дорожньо-транспортних пригод на автошляхах/

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: ЄС засудив вирок ...
Наступна новина: На Тернопіллі аби злодії не ...

КОМЕНТАРІ