На Кіровоградщині працівники міліції вгамували хулігана, що влаштував стрілянину з балкону власної квартири

На Кіровоградщині працівники міліції вгамували хулігана, що влаштував стрілянину з балкону власної квартири

19.07.13 08:25 0 820
Ним виявився 42-річний житель міста Олександрії Кіровоградської області. Правоохоронці, що прибули на місце пригоди, вмовили чоловіка припинити протиправні дії та відчинити їм двері. За скоєне йому загрожує до п’яти років обмеження волі.

- До Олександрійського міського відділу міліції звернулися місцеві жителі, які повідомили, що в одному з будинків пролунали звуки, схожі на постріли. – розповідає в.о. першого заступника начальника міськвідділу Віталій Гінцар.

Прибувши за вказаною адресою, правоохоронці чимало часу витратили на те, аби вмовити чоловіка впустити їх до помешкання. Коли зловмисник все ж відчинив двері, стало зрозуміло, що він перебуває у стані алкогольного сп’яніння.

«Попередньо працівники міліції встановили, що спочатку олександрієць вистрілив кілька разів всередині квартири, а потім вийшов на балкон, де почав стріляти у повітря. Приводом до таких дій чоловіка нібито стали особисті сімейні негаразди» – повідомив Віталій Вікторович.

На щастя, інцидент обійшовся без потерпілих. Правоохоронці вилучили у зловмисника мисливську вогнепальну рушницю, яку він зберігав без відповідних документів, а також патронтаж з понад 30-ма набоями та більше 60 пустих гільз. Зброю і боєприпаси направлено на дослідження до НДЕКЦ при УМВС в області.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 296 «Хуліганство» Кримінального кодексу України. Санкцією статті передбачено покарання у вигляді накладення штрафу, арешту на строк до шести місяців або обмеження волі до п’яти років. Наразі слідство триває.

СЗГ УМВС України

в Кіровоградській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чому вмирають українці?
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ