Віталій Захарченко зустрівся з учасниками пішої ходи

Віталій Захарченко зустрівся з учасниками пішої ходи

19.07.13 08:55 0 883
На особистому прийомі побували троє громадян, які прийшли з райцентру на Миколаївщині і розповіли Міністрові внутрішніх справ про свої проблеми. Глава МВС запевнив, що за кожним зверненням буде проведено ретельну перевірку.

За словами глави МВС, громадяни розповіли йому про те, як вони бачать ситуацію у селищі. Крім того, врадіївчани звернулися до Віталія Захарченка із проханням посприяти, аби учасники штурму райвідділу, які емоційно відстоювали свої права, не були притягнені до відповідальності.

– Я таку обіцянку їм дав. Разом з тим, з інформацією, внесеною до Єдиного реєстру досудових розслідувань, необхідно вчинити певні юридичні дії, – зазначив Віталій Захарченко.

За словами глави МВС, під час особистого прийому заявники поскаржилися на те, що упродовж десяти років у Врадіївці відбувалися, на їхній погляд, певні протизаконні дії. Ці ж громадяни заявили, прагнуть справедливості і хочуть, щоб їхні звернення були ретельно перевірені, а їхні права не порушувалися.

Міністр внутрішніх справ заявив, що не хотів би політизувати події навколо Врадіївки, оскільки вони вже й так досить заполітизовані.

– Я хотів би поспілкуватися із громадянами, почути їхні проблеми, – підкреслив Віталій Захарченко.

У той же час він нагадав, що зараз у Миколаївській області працює комісія МВС, яка детально вивчає звернення громадян. До членів комісії вже звернулися понад 90 людей. Міністр внутрішніх справ запевнив, що за кожним зверненням буде проведено ретельну перевірку.

УЗГ МВС України
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ