8-місячну дитину п'яної матері міліціонери передали її родичам

8-місячну дитину п'яної матері міліціонери передали її родичам

19.07.13 13:00 0 847
Хлопчика вдалося врятувати завдяки небайдужості севастопольців.

Увечері до чергової частини Ленінського райвідділу міліції звернулася мешканка Севастополя і повідомила, що тільки що на її очах п'яна мати впустила дитину на асфальт. Жінка також розповіла, що мати малюка настільки п'яна, що навіть не змогла підняти крихітку з землі. Заявниця забрала дитину і до приїзду міліціонерів не віддавала його недолугій матері.

Наряд ВДСО, що першим прибув до місця пригоди, викликав швидку допомогу. Медики констатували, що стан малюка - задовільний, саден і забоїв у нього немає, дитина чиста, доглянута, але у хлопчика спостерігається дефіцит маси тіла.

Слідчо - оперативна група райвідділу встановила, що 35-річна мати і 40-річний батько дитини, практично весь день вживали спиртні напої. Коли вони вийшли з чергового бару, між ними спалахнула сварка. Мати впустила дитину з «кенгурушки» і спробувала її підняти, але у неї це не вийшло, і вона знову впустила сина. Це помітили випадкові перехожі, забрали хлопчика у батьків і викликали міліцію.

Також було встановлено, що впродовж дня батьки відвідали кілька барів, а 8-місячне маля перебувало весь час з ними. До приїзду правоохоронців перехожі купили дитяче харчування і нагодували хлопчика.

Після медичного обстеження дитину передали бабусі.

Батьки малюка притягуються до адміністративної відповідальності за неналежне виконання обов'язків по вихованню дитини, а також за появу в громадському місці в нетверезому вигляді.

Сектор зв'язків з громадськістю УМВС України

в м. Севастополі
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Керівник буковинської ...
Наступна новина: Свою профпридатність ...

КОМЕНТАРІ