Свою профпридатність підтверджували співробітники ВБНОН Тернопільщини

Свою профпридатність підтверджували співробітники ВБНОН Тернопільщини

19.07.13 13:05 0 884
У зв’язку з останніми резонансними подіями за участю правоохоронців, особливої уваги громадськості до людей у погонах та на виконання рішення МВС співробітники підрозділів боротьби з незаконним обігом наркотиків проходять переатестацію. Не стали винятком і тернопільські міліціонери.

Аби перевірити професійний рівень працівників ВБНОН, в обласному управлінні міліції відбулося засідання атестаційної комісії. Якість профвідбору особисто контролював куратор міліції Тернопільщини, заступник начальника Департаменту ДАІ МВС України Володимир Рєзніков та начальник УМВС України в Тернопільській області Віктор Сак.

Комісії прозвітували усі працівники обласного апарату та міськрайвідділів ВБНОН. Міліціонери доповідали керівництву про результати службової діяльності, демонстрували свої знання нормативно-правової бази. І не випадково, бо ефективна протидія наркозлочинності можлива тоді, коли оперативники добре знають свої права та обов’язки, уміють за будь-яких обставин чітко і правильно орієнтуватися в ситуації, оперативно приймами необхідні рішення, діяти професійно та грамотно.

- Переатестація може стати дієвим засобом підвищення ефективності роботи кожного співробітника, - впевнений начальник УМВС України в Тернопільській області, генерал-майор міліції Віктор Сак. - Кожного працівника оцінювали за низкою критеріїв, зокрема, професійні, морально-ділові якості, поведінка у побуті.

На жаль, не всі продемонстрували достатній рівень знань та вмінь, роботу деяких визнали незадовільною. Результат переатестації: двоє співробітників не відповідають займаним посадам.

Сектор зв’язків з громадськістю

УМВС України в Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: 8-місячну дитину п'яної ...
Наступна новина: Правоохоронці Харківщини ...

КОМЕНТАРІ