Правоохоронці Харківщини взяли участь у молебні в храмі Архангела Михайла

Правоохоронці Харківщини взяли участь у молебні в храмі Архангела Михайла

19.07.13 13:15 0 851
18 липня керівний склад харківської міліції відвідав храм Архангела Михайла, щоб взяти участь у церковному молебні. Службу правив настоятель храму ігумен Богдан.

В православному світі архангел Михайло іменується архістратигом і виступає главою святого воїнства ангелів, що стоять на сторожі Божого закону. У цьому образі Михайло вшановується як покровитель і соратник «войовничої Церкви», тобто всіх вірних Богові, виступаючих проти сил зла.

- Серед християн вважається, що воїн – це той, хто протистоїть суспільному ворогу, тому всі, хто захищає Закон – воїни справедливості – зазначив ігумен Богдан. - Церква, це Божий храм, тому ми молимося за спокій в державі, за щастя та мирне існування кожного громадянина України.

Правоохоронці Харківщини запалили свічки на благо мешканців регіону та попрохали благословення на всі добрі справи у захисті громадян від проявів кримінального світу.

Після завершення богослужіння до присутніх із звернувся очільник харківської міліції Олег Демченко.

- Я ініціював цей захід для того, щоб кожний керівник служби або територіального підрозділу доніс до особового складу головну вимогу сьогодення – це щоденне добросовісне виконання службових обов’язків на благо служіння людям. Я хочу подякувати усім, хто кожного дня, не рахуючись з особистим часом виконує важливі завдання по охороні громадського порядку та боротьбі зі злочинністю. Я дякую вам за все те, що ви робите для українського народу – підкреслив Олег Демченко.

В свою чергу настоятель храму ігумен Богдан благословив правоохоронців Харківщини на безперешкодне виконання службових обов’язків та вручив кожному керівнику міліцейського підрозділу іконку з молитвою до святого Архангела Михайла про збереження сил під час боротьби з невидимими ворогами.

Начальник харківської міліції Олег Демченко вручив настоятелю храму ікону Почаєвської Матері Божої в знак вдячності за молебен та благословення, що отримали правоохоронці регіону на протидію злочинному світу.

ВЗГ ГУМВС України

в Харківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Свою профпридатність ...
Наступна новина: Держдепартамент США: вирок ...

КОМЕНТАРІ