У Херсоні відбулася акція на підтримку працівників органів внутрішніх справ

У Херсоні відбулася акція на підтримку працівників органів внутрішніх справ

19.07.13 13:30 0 984
Кількасот пенсіонерів та ветеранів ОВС Херсонщини, члени ветеранських організацій інших правоохоронних структур, родичі та діти, вдови загиблих правоохоронців зібралися на мирну акцію, аби підтримати усіх працівників міліції – колишніх та нині діючих, які гідно та сумлінно виконують свої службові обов’язки.

Незважаючи на поважний вік, на акцію з’їхалися ветерани навіть з найвіддаленіших районів області. Матері міліціонерів привели маленьких онуків, вихованців міліцейського дитячого садочка. Малюки охоче розповідали про своїх батьків, якими вони пишаються і справу яких хочуть продовжити у майбутньому.

Місцем зустрічі обрали паркову територію біля храму Св. Феодора Ушакова та меморіалу «Калина долі», встановлених на честь міліціонерів, які загинули при виконанні службових обов’язків. До пенсіонерів приєднались батьки, вдови і діти загиблих правоохоронців, журналісти обласних та республіканських засобів масової інформації.

Колишні колеги радо вітали одне одного, згадували роки служби та обурювались тому, що останнім часом зводяться наклепи на усю правоохоронну систему, що дехто хоче зруйнувати ті традиції та досвід, які напрацьовувалися багатьма поколіннями міліціонерів. Перед аудиторією виступали ветерани ОВС та матері загиблих міліціонерів.

– Я більше 25 років віддав службі в ОВС і нині не можу спокійно спостерігати, як купка людей намагається очорнити усю міліцію. Я знаю, як нинішньому поколінню правоохоронців важко виконувати свій службовий обов’язок при такому негативному ставленні суспільства. Не всі погані, у кожній структурі трапляються свої недоліки в роботі, але якщо не буде міліції, то хто захистить людей? – поділився своїми думками пенсіонер ОВС Олександр Юсіфов.

На акції було чимало родичів загиблих правоохоронців: матерів, дружин і дітей. Вони не стримували емоцій, адже для них закиди про неспроможність міліції захистити своїх громадян є особливо болючими. Їх мужні сини віддали власне життя, щоб урятувати людей, але хтось наважується говорити, що міліцію треба розігнати, забуваючи про тисячі врятованих ними життів. Стоячи перед мікрофоном, матері казали, що не будуть залишатися байдужими до такої несправедливості і завжди підтримуватимуть чесних і гідних працівників, які щодня ризикують своїм здоров’ям і життям заради інших людей.

Усі присутні прийшли з квітами та поклали їх до меморіалу загиблим правоохоронцям.

Кожен з учасників акції прийшов для того, щоб подякувати і ветеранам органів внутрішніх справ, і діючим працівникам за їх службу, підтримати у цей непростий для них час.

Ветерани ОВС, які усе своє життя, не шкодуючи сил і часу, за першим покликом приходили на допомогу людям, запевнили, що незважаючи на розбрат, який дехто намагається внести між міліцією та народом, вони і надалі підтримуватимуть міліціонерів, які з честю дотримуються Присяги на вірність українському народу.

СЗГ УМВС України

в Херсонській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: За отримання незаконної ...
Наступна новина: У Східниці проходитиме ...

КОМЕНТАРІ