Очільник міліцейського Управління на Південно-Західній залізниці відвідав Вінниччину

Очільник міліцейського Управління на Південно-Західній залізниці відвідав Вінниччину

19.07.13 13:40 0 928
18 липня, у місто Жмеринку завітав начальник Управління МВС України на Південно-Західній залізниці полковник міліції В’ячеслав Сокірко.

Метою візиту стало підбиття підсумків роботи місцевого лінійного відділу міліції за 6 місяців поточного року.

Перед початком наради керівник Управління виділив час для прийому громадян. Зустріч з мешканцями Жмеринки розпочалась о 13 годині в приміщенні райдержадміністрації.

На зустріч з начальником міліцейського Управління прийшли люди стурбовані питаннями буденного життя.

Мешканці міста звертались з питаннями стосовно боротьби правоохоронців з торгівлею біля поїздів та у перехідних тунелях міста, забороною куріння на вокзалі та в поїздах.

В’ячеслав Павлович уважно вислухав кожного та пообіцяв, в міру своїх можливостей, допомогти вирішити поставлені питання.

Роботу наради очільник транспортної міліції на Південно-західній залізниці розпочав із доведення до особового складу лінійного відділу на станції Жмеринка вимог поставлених Міністром внутрішніх справ України Віталієм Захарченко на останньому засіданні розширеної колегії МВС.

Зокрема, основними завданнями міліції, визначено: принципове реагування на порушення вимог службової дисципліни і законності; проведення зустрічей із людьми; сприяння представникам мас-медіа у висвітленні роботи міліції та оперативне і професійне реагування на заяви, повідомлення про кримінальні правопорушення й інші події.

У ході проведення наради керівники окремих служб лінійного відділу доповіли про роботу щодо посилення протидії злочинності, забезпечення правопорядку і громадської безпеки на території обслуговування, а також приділили увагу питанню дисципліни та законності у підрозділі.

Головний міліціонер Управління МВС на Південно-Західній залізниці запевнив колег, що принципово реагуватиме на всі випадки порушення законодавства і вимог службової дисципліни.

СЗГ Управління МВС України

на Південно-Західній залізниці
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Східниці проходитиме ...
Наступна новина: Ветерани-правоохоронці ...

КОМЕНТАРІ