Сьогодні останній день сплати єдиного податку І та ІІ групи

Сьогодні останній день сплати єдиного податку І та ІІ групи

19.07.13 09:32 0 907
Сплатити єдиний податок платникам першої та другої груп слід не пізніше 19 липня 2013 року.
Нагадаємо, що нарахування авансових внесків для підприємців - платників єдиного податку першої і другої груп здійснюють територіальні органи Міндоходів на підставі заяви платника щодо розміру обраної ставки єдиного податку, заяви щодо періоду щорічної відпустки та/або заяви щодо терміну тимчасової втрати працездатності.
Сплата єдиного податку здійснюється за місцем податкової адреси платника.
Водночас, платники єдиного податку зазначених груп можуть сплатити єдиний податок авансовим внеском за весь податковий (звітний) період (квартал, рік), але не більш як до кінця поточного звітного року (п.295.1 ст.295 Податкового кодексу України).
Першу групу спрощеної системи оподаткування застосовують підприємці обсяг доходу яких не перевищує 150 тис.грн., не використовують працю найманих осіб, та здійснюють діяльність з продажу товарів на ринках або надають побутові послуги населенню. Другу групу - застосовують підприємці обсяг доходу яких не перевищує 1 млн.грн., використовують працю не більше 10 осіб, та здійснюють діяльність з надання послуг, в т.ч. побутових, платникам єдиного податку або населенню, продаж товарів, діяльність у сфері ресторанного господарства.

Прес-служба Головного управління Міндоходів в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Львівська міська рада ...
Наступна новина: Рятувальники України та ...

КОМЕНТАРІ