Свято івано-франківських бухгалтерів побило рекорд за кількістю одягнених вишиванок

Свято івано-франківських бухгалтерів побило рекорд за кількістю одягнених вишиванок

19.07.13 17:41 0 1018
У кінотеатрі «Люм‘єр» з нагоди святкування Дня бухгалтера зібралося близько 70 представників цієї професії. Присутніх вітали організатори свята – одна з приватних аудиторських фірм, представники влади та міської ДПІ.
З привітальним словом виступила перший заступник начальника Івано-Франківської ДПІ ГУ Міндоходів Олександра Михайловська. Вона не лише побажала бухгалтерам успіхів у їх нелегкій праці, а і розповіла про позитивні тенденції щодо стабілізації законодавства з впровадженням Податкового кодексу та про партнерську співпрацю міндоходівців із бізнесом.
Перший заступник міської ДПІ також відзначила кращих серед кращих. Почесні подяки отримали головні бухгалтери провідних фірм Івано-Франківська – ПП «Ярковиця», ПАТ «Івано-Франківськгаз», ТзОВ «МЖК Експрес – 24», ПП «Асва», ТОВ «Надія», ТОВ «КАМ-МЕТ».
Цікавинкою заходу була необхідність одягнути на святкування національний одяг - вишиванку. Завдяки тому, що більшість присутніх дотрималася цього своєрідного дрес-коду, свято перетворилося на справжню феєрію кольору та краси. За кількістю одягнених у національний стрій фінансових менеджерів встановлено рекорд, який офіційно зафіксований у «Книзі рекордів України».
В Україні офіційно День бухгалтера відзначають десять років поспіль. У вишиванках бухгалтери святкували вперше.


Підготовлено інформаційно-комунікаційним відділом ДПІ у м. Івано-Франківську Головного управління Міндоходів в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ