Громадськість Волині повинна проявити активність у формуванні громадської ради

Громадськість Волині повинна проявити активність у формуванні громадської ради

20.07.13 13:47 0 902
«Від представників інститутів громадянського суспільства ми чекаємо активності і небайдужості у формуванні нового складу громадської ради при Головному управлінні Міндоходів в області. Ми сподіваємося на максимальну активність громадських організацій в установчих зборах, оскільки ефективний та прозорий формат діяльності та проведення консультацій з громадськістю сприятиме налагодженню системного діалогу фахівців нашого управління з громадськістю, слугуватиме повній взаємодії та реалізації принципів відкритості та гласності, підвищенню якості підготовки рішень з важливих питань, що стосуються суспільно-економічного розвитку регіону», – наголосив під час зустрічі з представниками місцевих ЗМІ начальник Головного управління Міндоходів Волині Ігор Сінгаєвський.

Керівник ГУ Міндоходів підкреслив, що за шість місяців цього року проведені важливі реорганізаційні зміни зі створення Міністерства доходів і зборів, яке від імені держави відповідає за помірне оподаткування, зразковий сервіс та адміністрування обов’язкових платежів. Цей поважний адресат в особі Головного управління Міндоходів на Волині гарантує сумлінним платникам податків максимальний комфорт в обслуговуванні, створення умов для розвитку підприємницької ініціативи, взаємовигідну співпрацю та плідне партнерство.

Ще раз зазначимо, що 8 серпня 2013 року у приміщенні Головного управління Міндоходів у Волинській області за адресою: м. Луцьк, Київський майдан, 4, відбудуться установчі збори для формування складу Громадської ради при ГУ Міндоходів у Волинській області.

Щоб отримати детальнішу інформацію з цього приводу, представникам інститутів громадянського суспільства слід звернутись за телефоном: (0332) 777-118, або скористатись засобами електронного зв’язку: zmi@vl.sts.gov.ua.

Про це повідомив медіа-центр Міндоходів у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ