В Закарпатській області берегівськи міліціонери викрили "ботанічний наркосад"

В Закарпатській області берегівськи міліціонери викрили "ботанічний наркосад"

20.07.13 13:49 0 846
Співробітники Берегівського райвідділу міліції в ході проведення санкціонованого обшуку за матеріалами кримінального провадження виявили добре доглянуту плантацію рослин коноплі.

З подвір’я та городу фігуранта справи було вилучено п’ять рослин коноплі висотою близько 1,5 метра. Розміри вилучених рослин говорять про те, що вони добре оброблялися, тобто господар систематично поливав, удобрював та слідкував за розвитком рослин.

При огляді підсобного приміщення, яке було розташовано на території дворогосподарства 52-річної мешканки м.Берегова, було виявлено цілу оранжерею наркотичний рослин. У приміщенні був штучно створений мікроклімат, який сприяв розвитку рослин: влаштоване денне світло, вологовимірювач, своєрідні вентилятори, термометри тощо.

Даний факт внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань слідчим Валерієм Безрученком та розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст.310 Кримінального кодексу України (Незаконний посів снотворного маку чи конопель), що карається штрафом до п’ятдесяти неоподаткованих мінімумів доходів громадян, арештом на строк до шести місяців або обмеженням волі на строк до трьох років.

Віталій Михайлов

Берегівський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Громадськість Волині ...
Наступна новина: У Львівській області у ...

КОМЕНТАРІ