У Львівській області у Трускавці правоохоронці за "гарячими слідами" затримали іноземця, який намагався вбити відпочиваючого

У Львівській області у Трускавці правоохоронці за "гарячими слідами" затримали іноземця, який намагався вбити відпочиваючого

20.07.13 14:00 0 908
Правоохоронці Трускавецького міськвідділу міліції у поїзді затримали іноземця, який підозрюється у замаху на вбивство.

У середу, 17 липня, близько 2 години ночі у чергову частину Трускавецького міськвідділу міліції поступило телефонне повідомлення від лікаря Трускавецької міської лікарні про те, що з тілесними ушкодженнями у вигляді двох колото-різаних ран ділянки шиї до них доставлено 38-річного мешканця Донецької області.

На місці події слідчо-оперативна група встановила, що близько 2 години невідомий чоловік на ґрунті особистих неприязних відносин, наніс тілесні ушкодження, небезпечні для життя відпочиваючому в одному із санаторіїв міста.

Як розповіли лікарі потерпілий втратив майже три літри крові. Ножові поранення були нанесені в область сонної артерії, однак не зачепили її, чудом чоловік залишився живий.

Дане повідомлення було внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками злочину передбаченого ч.2 ст.15, ч.1 ст. 115 КК України.

«Правоохоронці одразу розпочали пошуки зловмисника. Почали перевіряти осіб, які відпочивали та проживали поруч з потерпілим. Також відпрацьовували вокзал та ринок у місті Трускавець. Завдяки камерам відеоспостереження було складено фоторобот зловмисника», - розповів Олександр Закутний, в.о. начальника Трускавецького МВ.

Місцева мешканка побачивши фото, яке їй показали працівники міліції повідомила, що бачила особу схожу на підозрюваного, чоловік йшов у сторону залізничного вокзалу.

У цей час із міста від’їжджав поїзд Трускавець-Київ. Відразу на вокзал було скеровано оперативну групу Трускавецького міськвідділу. Правоохоронці затримали зловмисника у поїзді, який вже відправився. Ним виявився 51-річний громадянин іноземної держави, який відпочивав у місті Трускавець.

Наразі чоловіку оголошено про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.15 - ч.1 ст.115 КК України (замах на вбивство). Ухвалою Трускавецького міського суду підозрюваному обрано міру запобіжного заходу – тримання під вартою.

ВЗГ ГУ МВС України у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Білоруську журналістку ...
Наступна новина: "Палмейрасу" потрібен Дуду?

КОМЕНТАРІ