У Львівській області батько-ґвалтівник

У Львівській області батько-ґвалтівник

20.07.13 14:44 0 933
Даючи дитині життя, молоді батьки беруть на свої плечі відповідальність за її виховання. Вони перш за все повинні навчити своє чадо розрізняти добро і зло, показати правильний шлях у житті й допомогти звестись на ноги.

Однак інший шлях у своєму житті обрав батько шістьох дітей – 36-річний житель Турківщини Роман Волик (усі імена та прізвища з етичних міркувань змінено). Спершу він став справжнім сімейним тираном для своїх дітлахів, щедро винагороджуючи їх ляпасами та стусанами за дрібні провини та непослух.

А згодом цей чоловік переступив усі межі дозволеного, збезчестивши… двох рідних доньок. Його поводирями в страхітливих діяннях стали лукавий та горілка, на яких він проміняв усіх своїх близьких. Про цей жахливий випадок розповів слідчий відділу розслідування злочинів, скоєних проти життя та здоров’я особи СУ ГУ МВС України у Львівській області капітан міліції Олексій Вольський.

Вперше Роман зважився на лихе ще кілька років до кульмінаційних подій цієї історії. Одного вечора, прийшовши додому напідпитку, він на очах у дружини та інших дітей покликав свою семирічну доньку Оленку до іншої кімнати. Не вмикаючи світло, батько наказав дитині лягти поруч з ним і пригрозивши вбивством, почав її розбещувати. За декілька хвилин лиходій відпустив бідолашну, наказавши їй одягнутись. Потому Роман знову пригрозив дитині:

– Якщо розповіси комусь про те, що тут було, вб’ю тебе власними руками!

Нерідко відчуваючи на собі наслідки лихої вдачі батька, Оленка не наважилася нікому розповісти про те, що трапилося. Горе-батько надалі теж поводився, мов би нічого не було. Втім, за кілька років його жахлива пристрасть вибухнула із новою силою. Цього разу Романа переповнила нестримна жага до тринадцятирічної доньки Тетяни. Усе як і раніше відбулося під впливом оковитої.

Ще не раз Тетянці не пощастило потрапити під гарячу руку захмелілого горе-батька, котрий її ґвалтував… Ніщо не діяло на лиходія: ані слізні благання, ані скарги на біль. Більше того, влітку 2012 року оргії інцесту почастішали. Важко сказати, скільки б і ще тривало це жахіття, якби одного разу свідком розпусних дій збоченця не стала його дружина Руслана. (Дивно, чому вона раніше не помічала тваринної пристрасті чоловіка, який творив злочини мало не на її очах).

Того літнього вечора, Тетянка, як зазвичай, пригнала із пасовиська корів. Біля стодоли вона перестріла батька, котрий потягнув бідолашну до приміщення. Тривала відсутність доньки розхвилювала Руслану:

– Діти! А чому Тетянки так довго немає?

– А я бачила, як вона з батьком пішла до стодоли! – несподівано відповіла Оленка.

Визирнувши у вікно, Руслана помітила, що у клуні вимкнуто світло. Це здивувало жінку й узявши ліхтарик, вона подалася туди. Шокована побаченим, Руслана зчинила галас. Уздрівши матір, Тетянка похапцем кинулася вдягатися, а Роман, як ні в чому не бувало, почав шукати собі виправдання.

Того ж вечора, обидві доньки розповіли матері жахливу правду. Невдовзі Руслана та її діти розповідали подробиці цих диких сімейних оргій слідчим. Пояснювати свої дії правоохоронцям довелося й Роману Волику. У протоколі допиту обвинуваченого він зізнався, що розбещував та ґвалтував свою старшу дочку. Втім заперечив факт вчинення будь-яких дій сексуального характеру з молодшою.

Як повідомив слідчий капітан міліції Олексій Вольський, Роману Волику було доведено вчинення розпусних дії щодо малолітньої особи та зґвалтування малолітньої, із застосуванням погроз фізичного насильства, з використанням безпорадного стану потерпілої особи. Турківським районним судом батька-ґвалтівника визнано у скоєнні злочинів, передбачених ч.4 ст.152 та ч.2 ст.156 Кримінального кодексу України й засуджено до дванадцяти років позбавлення волі.

Юрій СКОБАЛО
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Росії суд звільнив ...
Наступна новина: Львівські правоохоронці ...

КОМЕНТАРІ