У Львівській області у Старому Самборі правоохоронці затримали злодійку

У Львівській області у Старому Самборі правоохоронці затримали злодійку

20.07.13 15:25 0 1125
У четвер, 11 липня, близько 15:00 год. у Старосамбірський райвідділ міліції звернулась 18-річна жителька м. Радехів. Жінка розповіла, що невідома особа поміряла її обручку і зникла у невідомому напрямку.

Правоохоронці з’ясували обставини цієї події. Молода дівчина відпочивала разом із своїм чоловіком та друзями в Закарпатській області. Повертаючись додому вони вирішили ще кілька днів відпочити у свого знайомого в м. Старий Самбір.

Компанія пішла відпочивати на місцеву річку. До молоді підійшла дівчина, яка представилась Тетяною та розказувала жалісні історії про складну життєву долю. Усі разом вони з відпочинку пішли у сторону вокзалу. Дорогою Тетяна попросила молоду дівчину поміряти обручку, одягнувши золоту річ злодійка зникла у невідомому напрямку.

Дільничні інспектори та працівники Сектору кримінальної міліції у справах дітей встановили, що золотий виріб того ж дня здали до ломбарду в Старому Самборі. Правоохоронці затримали злодійку, нею виявилась місцева мешканка.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст.185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Триває досудове слідство.

ВЗГ ГУ МВС України у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області від ...
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ