У Львівській області у Червонограді триває операція "Візит"

У Львівській області у Червонограді триває операція "Візит"

20.07.13 13:49 0 879
Із початку проведення операції дільничні інспектори відвідали близько 145 самотніх громадян і розкрили понад 70 злочинів.

У рамках проведення вищевказаної операції дільничні інспектори міліції велику увагу приділяють відвідуванню осіб похилого віку. Правоохоронці ретельно відвідують за місцем проживання одиноких громадян із метою попередження виникнення стосовно них кримінальних та інших правопорушень.

Як повідомив заступник начальника Червоноградського міськвідділу-начальник міліції громадської безпеки Михайло Спічак із такими громадянами проводяться профілактичні бесіди про те, як не стати жертвою злочинних посягань.

У разі виявлення громадян, які потребують соціальної захищеності до органів державної влади і місцевого самоврядування скеровуватимуться пропозиції про закріплення за самотніми громадянами опікунів та вжиття інших заходів із метою її покращення.

Під час відвідування помешкань самотніх громадян дільничним інспекторам міліції вдається розкривати злочини скоєні проти останніх.

Так, нещодавно під час чергового відвідування у м. Червоноград 85-річна місцева жителька повідомила дільничному, що у неї з підвалу невідома особа викрала продукти харчування, а саме консервацію та картоплю, чим завдала їй матеріальних збитків.

Дільничний інспектор міліції одразу ж знайшов злодія. Ним виявився раніше засуджений 35-річний місцевий житель, якого притягнуто до кримінальної відповідальності.

У середу, 10 липня, за номером телефону «102» у чергову частину міліції надійшло повідомлення з лікарні про те, що за медичною допомогою до них звернулася 78-річна жителька із діагнозом закрита травма грудної клітки, множинні гематоми голови. Дані тілесні ушкодження потерпілій спричинив син.

Як повідомив начальник сектору дільничних інспекторів Червоноградського МВ Юрій Дмитрів жінка проживає разом із сином, який систематично зловживає спиртними напоями, а після цього влаштовує вдома скандали та б’є матір.

Слідчим відділенням Червоноградського міськвідділу відносно зловмисника відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст.125 КК України (Умисне легке тілесне ушкодження - карається штрафом до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк до двохсот годин, або виправними роботами на строк до одного року).
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ