У Росії суд розглядає скаргу на арешт Навального

У Росії суд розглядає скаргу на арешт Навального

20.07.13 13:30 0 867
У Росії Кіровський обласний суд розглядає скаргу на арешт критика Кремля Олексія Навального і його колеги Петра Офіцерова. У своєму слові на початку цього розгляду Навальний подякував людям, які вийшли на вулиці Москви, Санкт-Петербурга та інших міст з протестом проти його ув’язнення. Про це повідомляє "Радіо Свобода".

У четвер суд у місті Кірові засудив цих людей до тривалих термінів позбавлення волі за розкрадання у компанії «Кіровліс».

Прокуратура міста Кірова в Росії оскаржила рішення суду про взяття під варту Олексія Навального і Петра Офіцерова до набуття чинності обвинувального вироку щодо них. Як заявили в Генпрокуратурі Росії, Навальний може залишатися під підпискою про невиїзд.

Рішення у справі Навального і Офіцерова викликало жорстку критику з боку США та Євросоюзу. У Москві, Санкт-Петербурзі та інших містах Росії на акції протесту вийшли тисячі людей. У Москві затримані близько 170 учасників такої акції, у Петербурзі також кількадесят заарештованих.

* У Москві затримані десятки прихильників опозиціонера Навального ? ? || ? 12:00:00 / -:--:-- ? ? ? ? //height correcture of the video by buttons var oVid = $("#va52d14ca7d8644b48a6e53cea5e3de48_h5t video"); oVid.attr("height", oVid.outerHeight(true) - $(".j_playerButtons").outerHeight(true) + "px"); // /**/ЗАВАНТАЖИТИ

* Medium Quality(11,73 MB)

* Low Quality(8,24 MB)
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ