На Буковині урочисто представили керівництво Головного управління Міндоходів та митниці Міндоходів

На Буковині урочисто представили керівництво Головного управління Міндоходів та митниці Міндоходів

20.07.13 08:09 0 1032
Відбулася нарада з нагоди офіційного представлення начальника Головного управління Міндоходів у Чернівецькій області Олексія Тімарцева, начальника Чернівецької митниці Міндоходів Юрія Черниша та заступника начальника – начальника слідчого управління фінансових розслідувань Міндоходів у Чернівецькій області Володимира Просяника.

Презентувати громадськості краю керівництво ГУ Міндоходів у Чернівецькій області та Чернівецької митниці Міндоходів прибув перший заступником Міністра доходів і зборів України - Степан Дериволков. Він зазначив, що інтеграція податкової і митної служб пройшла в мінімальні терміни та вже завершена на всіх рівнях. Реорганізація відбулася без дискомфорту для бізнесу. Також відмітив, що пріоритети роботи лишаються незмінними: удосконалення системи адміністрування податкової системи України, якісне обслуговування платників із застосуванням новітніх технологій, спрощення документообігу, мінімум витрат часу представникам бізнесу на спілкування із державою, і максимум – на основну діяльність.

В урочистій нараді взяли участь голова Чернівецької обласної державної адміністрації Михайла Папієв, голова Чернівецької обласної ради Михайло Гайничеру, заступник Чернівецького міського голови Петро Ротар, начальник УМВС України в Чернівецькій області Олександр Демидов, начальник управління Служби безпеки України в Чернівецькій області Сергій Семишкур, перший заступник прокурора Чернівецької області Олег Вітрук, начальник Чернівецького прикордонного загону Михайло Котов, начальник управління ДСНС України у Чернівецькій області Едуард Братко, голова Господарського суду Чернівецької області Борис Желік, начальник відділу державної пенітенціарної служби України в Чернівецькій області Микола Онофрейчук, заступник голови Апеляційного суду Чернівецької області Валентин Тарбинський та суддя Чернівецького окружного адміністративного суду Віталій Григораш.

Почесні гості вітали новопризначених керівників та бажали досягти високого іміджу і в тісній взаємодії з усіма владними структурами та платниками податків здобути найвищих в Україні результатів роботи.

Зокрема, у своєму виступі Михайло Папієв, голова Чернівецької ОДА, побажав плідної роботи та співпраці із громадськістю і ЗМІ, щоб ще раз підтвердити – Буковина край, де варто жити.

Щиро бажав керівникам відомства голова громадської організації ”Буковинський центр економічної освіти та підприємництва” Валерій Євдокименко, щоб мудрість і далекоглядність, міцне здоров’я, творче натхнення стали вирішальними і дієвими чинниками подальших вагомих здобутків на ниві служіння народу України.

Начальник Головного управління Міндоходів у Чернівецькій області Олексій Тімарцев подякував поважним гостям за щирі слова вітання та зазначив: «Для мене велика честь очолити Головне управління Міндоходів у Чернівецькій області, адже це вагомий кредит довіри від керівництва Міністерства та регіону і разом з тим неабияка відповідальність». Також запевнив, що спрямує увесь свій потенціал та набутий професійний досвід на досягнення поставлених цілей.

Юрій Черниш, начальник Чернівецької митниці, у своєму виступі відмітив, що ми єдине міністерство, і це ефективно впливає на ведення бізнесу, оскільки відбулося якісне покращення митного та податкових сервісів.

Про це повідомив медіа-центр Міндоходів у Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Чернівці:

КОМЕНТАРІ