Працівники блоку міліції громадської безпеки Буковини підвели підсумки роботи за перше півріччя

Працівники блоку міліції громадської безпеки Буковини підвели підсумки роботи за перше півріччя

20.07.13 08:15 0 920
Нараду правоохоронців очолив начальник УМВС Олександр Демидов. А підлеглі звітували про результати своєї роботи.

На початку наради начальник УМВС України в Чернівецькій області Олександр Демидов та його заступник – начальник міліції громадської безпеки Ярослав Козак відзначили найкращих працівників міліції громадської безпеки та вручили їм заслужені нагороди.

Після цього Олександр Миколайович звернувся до присутніх правоохоронців, зокрема, він зазначив: « ми повинні зосередити свою увагу на кадровій політиці, повноті реєстрації повідомлень про злочини, ефективному реагуванні на них, а також на спілкуванні з населенням. У міліції повинні працювати кращі з кращих, з яких повинні брати приклад та на яких повинні рівнятися інші. Першим завданням, яке глава МВС поставив перед нами - є робота з людьми. Населення повинно довіряти міліції, люди не повинні боятися приходити, надавати інформацію, робити заяви в органи внутрішніх справ».

У зв’язку з цим, очільник Буковинської міліції дав доручення керівникам всіх рівнів забезпечити ефективний контроль за дотриманням підлеглими вимог дисципліни і законності, забезпечити повну реєстрацію звернень громадян, їх своєчасний та якісний розгляд.

Також, в рамках робочої зустрічі учасники наради обговорили проблеми службової діяльності та шляхи їх швидкого і ефективного виправлення.

Окрему увагу приділили результатам роботи служби дільничних інспекторів міліції.

У цілому, підсумовуючи нараду, керівництво УМВС дало позитивну оцінку рівню організації роботи підрозділів і спроможності виконувати покладені обов’язки щодо забезпечення правопорядку та законності в регіоні.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Івано-Франківщина: ...
Наступна новина: На Хмельниччині ...

КОМЕНТАРІ