Мешканці двох районів Чернівецької області поспілкувались з міліцейськім керівництвом

Мешканці двох районів Чернівецької області поспілкувались з міліцейськім керівництвом

20.07.13 08:27 0 898
Вчора Новоселицю та Хотин відвідав очільник буковинської міліції та представник МВС України. Місцеві жителі мали змогу особисто звернутись до них та розповісти про свої проблеми.

Начальник УМВС області Олександр Демидов та заступник директора Департаменту режимно-секретного та документального забезпечення МВС України Роман Ковальов уважно вислухали кожного, хто прийшов на прийом. Правоохоронці запевнили, що жодна з заяв не залишиться без уваги.

Усі звернення громадян, які були озвучені та входять до компетенції безпосередньо міліції, були належним чином оформлені та передані для розгляду й прийняття відповідного рішення. За зверненнями, які не стосувалися роботи міліції громадяни отримали кваліфіковану консультацію, щодо вирішення їх проблеми.

«Безпосередні зустрічі із мешканцями області є дуже корисними та інформативними. Вони допомагають поглиблено вивчити наболілі проблеми кожної людини, а також надати реальну допомогу у їх вирішені – зазначив Олександр Демидов після проведеного прийому. – І практика таких зустрічей обов’язково продовжиться» – запевнив начальник Чернівецької міліції.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Василь Горон: "Ще 120 ...
Наступна новина: На Хмельниччині розмитнення ...

КОМЕНТАРІ