Волинь: ВАТ «Рожищенський сирзавод» за півтора місяці остаточно погасить усі борги перед селянами - здавачами молока

Волинь: ВАТ «Рожищенський сирзавод» за півтора місяці остаточно погасить усі борги перед селянами - здавачами молока

20.07.13 08:22 0 1042
Голова облдержадміністрації Борис Клімчук зустрівся з головою правління ВАТ «Рожищенский сирзавод» Петром Шванцом, аби обговорити плани на майбутнє підприємств,що зовсім недавно було на грані банкрутства, але завдяки зміні власника отримало нову програму розвитку.

Петро Шванц повідомив, що завод викупила група компаній «Терра Фуд», яка більше відома під брендом «Тульчинка». Це – третій гравець на ринку колишнього СНГ з виробництва сирів та спредів.

«ВАТ «Рожищенський сирзавод» відновив свою роботу 15 травня 2013 року. Тут виготовляють сирний продукт, масло селянське та сушать сироватку. На погашено усю заборгованість по платежах до бюджету та податках, сплачено заборгованість із виплати зарплати та працевлаштовано близько 400 людей», - повідомив голова правління підприємства.

Також завод розпочав заготівлю молока у Волинській області. З червня вже виплачено селянам 1,5 млн грн попередньої заборгованості за молоко. Остаточно розрахуватись з ними завод планує впродовж наступних півтора місяця.

Петро Шванц від імені усього колективу працівників подякував Борису Клімчуку за те, що він особисто зберіг це підприємство.

Прес-служба облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернівці: Аукціон не ...
Наступна новина: На Буковині міліціонери ...

КОМЕНТАРІ