Казначейство України забезпечує здійснення видатків місцевих бюджетів Івано-Франківщини і зокрема м. Івано-Франківська

Казначейство України забезпечує здійснення видатків місцевих бюджетів Івано-Франківщини і зокрема м. Івано-Франківська

20.07.13 08:32 0 923
З державного бюджету до бюджету м. Івано-Франківська надійшло 35 млн. 500 тис. грн. дотації вирівнювання.

Рішення Івано-Франківської міської ради від 29.12.12р. № 934-32 «Про міський бюджет на 2013 рік», зі змінами до нього, виконується, відповідно до помісячного розпису асигнувань та розпоряджень на виділення коштів, що надаються фінансовими органами. Станом на 16 липня заборгованість за незахищеними видатками, оприлюднена секретарем Івано-Франківської міської ради Миколою Вітенком, згідно з платіжними дорученнями розпорядників коштів, перераховано в повному обсязі, повідомляють у Державній Казначейській службі України у зв’язку з поширенням у деяких ЗМІ інформації щодо блокування рахунків міського бюджету м. Івано-Франківська.

Зокрема: на експлуатацію мереж зовнішнього освітлення та доріг Івано-Франківський міськвиконком отримав 946,8 тис. грн.; на поточний ремонт доріг – 1 163,9 тис. грн.; на капітальний ремонт доріг – 3 941,6 тис. грн., в т.ч. по сільському бюджету - 674,1 тис грн. Внески до статутних фондів комунальних підприємств з метою поповнення обігових коштів склали 5 700 тис грн.; капремонт будівель, споруд та інших об’єктів соціальної сфери - 621,5 тис грн.; кошти екологічного фонду - 24,5 тис. грн.; інші кошти загального та спеціального фонду, направлені на повноцінне забезпечення функціонування бюджетних установ, перераховано повністю.

Для забезпечення своєчасної виплати заробітної плати працівникам бюджетних установ та проведення інших захищених видатків в поточному році Головне управління Державної казначейської служби в Івано-Франківській області надано бюджету м. Івано-Франківська, за рахунок коштів єдиного казначейського рахунку, безвідсоткових позик на покриття тимчасових касових розривів на загальну суму

222 млн. 547 тис. грн., З цієї суми 60 млн. 525 тис. грн. ще не погашено. За середньостроковими позиками минулих років заборгованість складає 39 млн. 458 тис грн.

Про це повідомили у Івано-Франківській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Дії поліцейського, який ...
Наступна новина: В Чернівецькій області ...

КОМЕНТАРІ