В Івано-Франківській області захист дітей – заради майбутнього

В Івано-Франківській області захист дітей – заради майбутнього

20.07.13 09:20 0 892
Відповідно до соціальних ініціатив Президента України «Діти – майбутнє України», з метою захисту прав та інтересів дітей 17 та 18 липня 2013 року працівниками служби у справах дітей Тисменицької районної державної адміністрації та Тисменицького районного центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді здійснено виїзди по перевірці умов проживання дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, а також дітей, батьки яких неналежно займаються їх вихованням.

Виїзд проведено в села Клубівці, Липівка, Старі Кривотули.

Обстежено умови проживання дітей у 6-ти сім’ях, які перебувають у складних життєвих обставинах, де виховуються 12 дітей та 3-ох сім’ях, де 4 дітей-сиріт, позбавлених батьківського піклування, які проживають у сім’ях опікунів/піклувальників.

В результаті обстеження встановлено, що умови проживання задовільні. Опікуни на належному рівні забезпечують своїх підопічних усім необхідним для їхнього проживання та розвитку.

При обстеженні умов проживання дітей із сімей, які опинилися в складних життєвих обставинах, з батьками проведено профілактичні бесіди та попереджено про відповідальність за неналежне виконання батьківських обов’язків згідно з чинним законодавством.

Про це повідомили у Івано-Франківській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області у ...
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ