Івано-Франківщина: застережіться від штрафних санкцій - подайте звітність не пізніше 22 липня!

Івано-Франківщина: застережіться від штрафних санкцій - подайте звітність не пізніше 22 липня!

20.07.13 08:15 0 906
Граничний термін подання звітності за червень 2013 року припадає на 20 липня, який є вихідним (субота). У зв’язку з цим, останнім днем приймання податкової звітності є операційний (банківський) день, що наступає за вихідним – 22 липня (п.49.20 Податкового кодексу України).

Зокрема, це податкові декларації з ПДВ за червень платниками, у яких базовий податковий (звітний) період дорівнює календарному місяцю, копії записів у реєстрах виданих та отриманих податкових накладних за червень в електронному вигляді усіма платниками ПДВ, декларації акцизного податку за червень, розрахунку суми збору на розвиток виноградарства, садівництва і хмелярства за червень, податкового розрахунку збору за користування радіочастотним ресурсом України за червень та інші.

Також, мають подати звітність юридичні та фізичні особи, які перебувають у стадії припинення, але ще не зняті з обліку в податковій інспекції.

Податкова декларація подається особисто платником податків, або засобами електронного зв’язку з дотриманням умов реєстрації електронного підпису підзвітних осіб.

Про це повідомив медіа-центр Міндоходів у Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернівці:
Наступна новина: Працівники блоку міліції ...

КОМЕНТАРІ