В Івано-Франківській області крадіжки велосипедів, що частішають з настанням теплої пори року, не залишаються без уваги правоохоронців

В Івано-Франківській області крадіжки велосипедів, що частішають з настанням теплої пори року, не залишаються без уваги правоохоронців

20.07.13 10:22 0 853
Досвідчені велосипедисти радять купувати для велосипедів надійні замки, з якими злодіям важко буде дати собі раду. Однак, крадії не підшукують код і не підбирають ключі, а перерізають замок гідравлічними ножицями або ножовкою для металу. Викрадають двоколісні транспортні засоби і з помешкань громадян.

Так, нещодавно до Івано-Франківського міськвідділу міліції звернувся 59-річний чоловік та повідомив про крадіжку. Франківчанин розповів про те, що 16 липня з підсобного приміщення, яке розташоване на першому поверсі будинку, де він проживає, викрали його велосипед.

Проведеними оперативно-розшуковими заходами правоохоронці встановили, що даний злочин скоїв 24-річний житель обласного центру. Чоловікові сподобався чужий двохколісний транспортний засіб, тому без зайвих вагань зважився на злочин.

Згідно попередньої кваліфікації відносно молодого чоловіка порушено кримінальне провадження за крадіжку чужого майна, наразі правоохоронці перевіряють його на причетність до вчинення аналогічних злочинів.

Щоб така доля не спіткала особисто Вас, потурбуйтеся про деякі заходи протидії зловмисникам. Тим паче, що нічого надзвичайного не вимагається, а тому скористайтеся нашими порадами:

Порада перша: не залишайте велосипеди та дитячі візки без нагляду біля будинків, у під’їздах та на сходових клітках на ніч.

Порада друга: купувати для велосипедів та колясок надійні замки, з якими злодіям важко буде дати собі раду.

Порада третя: зберігайте своє майно у зачинених приміщеннях.

Порада четверта: біля магазинів велосипед ставте навпроти вікон або навпроти камер відеоспостереження для того, щоб Ви мали змогу за ним спостерігати.

У разі ж, якщо майно таки вкрали, будь-ласка звертайтесь у відділення міліції або до Вашого дільничного інспектора.

СЗГ УМВС України

в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Львівщина: в області від ...
Наступна новина: Громада Львова визнала ...

КОМЕНТАРІ