Василь Горон: "Ще 120 львів'ян отримали можливість зреалізувати своє конституційне право на житло"

Василь Горон: "Ще 120 львів'ян отримали можливість зреалізувати своє конституційне право на житло"

20.07.13 08:27 0 1040
На сесії Львівської міськради депутати прийняли у власність територіальної громади гуртожиток від ПрАТ "Будівельно-монтажне підприємство побуту" по вулиці Зеленій, 253. Таким чином, ще 120 мешканців львівських гуртожитків отримали можливість зреалізувати своє конституційне право на житло. Про це 18 липня 2013 року повідомив депутат ЛМР від Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Василь Горон.

Свободівець розповів, що окрім передачі самої споруди, вдалося зекономити пів мільйона гривень коштів міського бюджету, які мали би витратити для відновлення теплопостачання в цей будинок.

"Гуртожиток, що на вул. Зелена, 253 отримував теплопостачання від котельні, що належала підприємству "Будівельно-монтажне підприємство побуту". Після численних нарад та перемовин з власником, вдалося його переконати про передачу цієї котельні у власність територіальній громаді", – зазначив Василь Горон.

Разом із будівлею та котельнею у власність міста повернуто земельну ділянку на якій депутат-свободівець запропонував, а мешканці підтримали, створити дитячо-спортивний майданчик.

Нагадаємо, за ініціятиви депутата Василя Горона цьогоріч у комунальну власність Львова прийнято два гуртожитки – по вулиці Січинського, 41 (проживає 49 осіб) та Братів Климових, 22 (47 осіб).

Про це повідомили в прес-службі Львівської міської організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Керівники підрозділів ...
Наступна новина: Мешканці двох районів ...

КОМЕНТАРІ