Чоловіка, який чотири рази повідомляв про замінування львівського залізничного вокзалу взяли під варту

Чоловіка, який чотири рази повідомляв про замінування львівського залізничного вокзалу взяли під варту

20.07.13 09:06 0 921
«Мінувальника» взято під варту строком на 2 місяці. Йому загрожує позбавлення волі на строк від 2 до 7 років.

Нагадаємо, що 16 липня, через «замінування» центрального залізничного вокзалу у Львові евакуйовували 340 пасажирів та 150 співробітників.

Правоохоронці розпочали досудове розслідування за підозрою у вчиненні кримінального правопорушення за ознаками ч.1 та ч.2 ст.259 КК України (Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об’єктів власності) щодо зловмисника, який цьогоріч здійснив 4 неправдивих повідомлення про замінування залізничного вокзалу у Львові.

Затриманий – 20-річний львів’янин, тимчасово не працюючий. Раніше чоловік працював вантажником на одному із ринків Львова.

За словами затриманого, про «замінування» залізничного вокзалу він повідомляв заради розваги. Про наслідки своїх вчинків не задумувався і жодного разу не ходив спостерігати за «розміновуванням» вокзалу. У нього не було спільників, і про своє так зване «хоббі» він нікому не розповідав.

Хлопець щиро розкаюється у своїх вчинках, дуже хвилюється, що засмутив родичів. І лише тепер він зрозумів, якими можуть бути наслідки таких дзвінків.

Зі слів зловмисника, якби він знав, що його затримають і за цей злочин йому загрожує тюремне ув’язнення – він ніколи би цього не зробив.

Загалом, із початку року розпочато 9 кримінальних проваджень за фактами неправдивих повідомлень про замінування, два з них скеровано на розгляд суду.

ВЗГ ГУ МВС України у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: На Тернопіллі упущено рядок ...

КОМЕНТАРІ