Керівники підрозділів матеріального забезпечення міліції зібралися на Тернопільщині, аби проаналізувати результати роботи служби

Керівники підрозділів матеріального забезпечення міліції зібралися на Тернопільщині, аби проаналізувати результати роботи служби

20.07.13 08:26 0 849
Виїзна семінар-нарада за участі керівників підрозділів матеріального забезпечення управлінь внутрішніх справ, вищих навчальних закладів системи МВС та управлінь внутрішніх справ на транспорті відбулася у Тернопільській області.

Служба матеріального забезпечення дбає про матеріальне, технічне та ресурсне забезпечення діяльності усіх структурних підрозділів органів внутрішніх справ. Також серед її завдань: нагляд і контроль за сферою охорони праці та пожежною безпекою, забезпечення розвитку, упровадження і експлуатації систем зв’язку.

Учасники семінару-наради підбили підсумки роботи підрозділів матеріально-технічного забезпечення за перше півріччя цього року. Керівники детально обговорили важливі питання своєї діяльності, визначилися з пріоритетними напрямками роботи в подальшому.

- Міністерство внутрішніх справ приділяє особливу увагу щодо належного рівня технічного оснащення міліцейських підрозділів, намагається вдосконалити його, - зазначив директор Департаменту матеріального забезпечення МВС України Павло Зінов, - Плануємо до кінця року поповнити міліцейський автопарк сучасними автомобілями «Тойота Пріус» з гібридними силовими установками. Забезпечимо доставку форменого одягу та нових взірців зброї у підрозділи на місцях.

До порядку денного також були внесені питання дотримання міліціонерами законності у своїй діяльності, службової дисципліни, охорони праці та пожежної безпеки в органах внутрішніх справ.

Не оминули своєю увагою учасники семінар-наради і питання соціального забезпечення правоохоронців. Обговорювалися можливості зведення житла для міліціонерів.

За словами заступника начальника УМВС України в Тернопільській області Юрія Шевченко, у першому півріччі на Тернопільщині, завдяки тісній співпраці із Департаментом матеріального забезпечення МВС України, вдалося покращити стан матеріально-технічного забезпечення не тільки міліцейських служб, а й житлових умов правоохоронців. Зокрема, укладено інвестиційну угоду на зведення кількох десятків квартир, частину з яких вже отримали. Значним досягненням стало відкриття у Тернополі центру підготовки працівників міліції. Відтепер тернопільські міліціонери мають змогу вдосконалювати професійні знання, уміння та навички в сучасних, європейських умовах. Завершується будівництво сучасного адміністративного будинку міського відділення міліції в Почаєві Кременецького району.

Семінар-нарада завершилася екскурсією учасників до Свято-Успенської Почаївської лаври.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Буковині міліціонери ...
Наступна новина: Василь Горон: "Ще 120 ...

КОМЕНТАРІ