У Єгипті «Мусульманське братство» планує нові протести

У Єгипті «Мусульманське братство» планує нові протести

20.07.13 08:20 0 900
Рух «Мусульманське братство» планує провести в Каїрі та інших містах Єгипту масові акції з вимогою повернення до влади усунутого військовими президента країни Мухаммада Мурсі. Про це повідомляє "Радіо Свобода".

У четвер тимчасовий лідер Єгипту Адлі Мансур відзначив, що Єгипет переживає «вирішальний період» у своїй історії і звинуватив опонентів у намаганнях спричинити «хаос». У своєму першому публічному виступі від часу складення 4 липня присяги Мансур сказав, що його уряд прагне до відновлення безпеки і стабільності.

Перший демократично обраний президент Єгипту Мухаммад Мурсі був повалений військовими два тижні тому після масових протестів. Тимчасовий лідер Єгипту Адлі Мансур запропонував план, який передбачає проведення парламентських виборів на початку наступного року і виборів президента у травні 2014-го.

* Прихильники Мурсі вимагають його повернення до влади ? ? || ? 12:00:00 / -:--:-- ? ? ? ? //height correcture of the video by buttons var oVid = $("#ve26262aee7c545baa094b9fb43dec995_h5t video"); oVid.attr("height", oVid.outerHeight(true) - $(".j_playerButtons").outerHeight(true) + "px"); // /**/ЗАВАНТАЖИТИ

* Medium Quality(3,67 MB)

* Low Quality(2,58 MB)
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Чернівці: Аукціон не ...

КОМЕНТАРІ