Ветерани-правоохоронці підтримали своїх колег

Ветерани-правоохоронці підтримали своїх колег

20.07.13 13:40 0 818
Під час мітингу на підтримку правоохоронців, які гідно несуть службу з охорони правопорядку в державі, ветерани прийняли резолюцію про неприпустимість розпалювання розбрату в українському суспільстві. У заході взяли учать близько 1,5 тисячі представників ветеранських організацій з майже всіх регіонів України.

Представники кількох регіональних ветеранських організацій ОВС висловили своє бачення подій навколо останніх випадків, пов’язаних із міліцією.

Ветерани жорстко засудили протиправні дії своїх колишніх колег зі Врадіївського райвідділу міліції. Проте вони також закликали припинити спроби провокацій стосовно міліціонерів.

Учасники мітингу прийняли резолюцію під назвою «За розбудову партнерських стосунків між міліцією та населенням, недопущення протистояння, що є запорукою збереження громадянського миру в Україні».

«Нам, хто пройшов дорогами Великої Вітчизняної війни, подолав повоєнне лихоліття, вистояв у боротьбі з розбурханим атомом під час Чорнобильської катастрофи, витримав випробування на стійкість та вірність обов'язку в гарячих точках планети, не скорився перед розгулом злочинності в 1990-і роки, тяжко споглядати на розкручування антиміліцейської теми, яка домінує у суспільстві», – йдеться у документі.

Ветерани зазначають, що в таких украй напружених умовах працівники міліції перебувають у стані знервованості, невпевненості та навіть зневіри. Це, у свою чергу, не сприяє належному виконанню покладених на міліцію функцій.

«Намагання деструктивних сил втягнути міліцію у конфлікти, протиставити її народу заслуговує найсуворішого осуду у суспільстві», – зазначено в резолюції.

Учасники мітингу вирішили звернутися до Президента України, Голови Верховної Ради України та Прем'єр-міністра України з вимогою якнайшвидше вирішити соціальні питання у правоохоронній сфері.

Крім того, прозвучав заклик до лідерів політичних партій та рухів припинити втягування працівників міліції у розв'язання політичних конфліктів, що дестабілізує діяльність МВС, а відтак - ставить під загрозу мир та спокій у державі.

Учасники мітингу підписали резолюцію, яку планують передати Міністрові внутрішніх справ України Віталію Захарченку під час зустрічі з ним.

УЗГ МВС України
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Боротьба із ...
Наступна новина: Чернігівщина: ...

КОМЕНТАРІ