Штабні підрозділи МВС підбивали підсумки роботи за перше півріччя 2013 року

Штабні підрозділи МВС підбивали підсумки роботи за перше півріччя 2013 року

20.07.13 17:07 0 832
Про захист прав та свобод громадян, оперативне реагування правоохоронців на звернення та покращання сервісного обслуговування населення йшлося під час наради штабних підрозділів МВС під головуванням начальника Головного штабу Володимира Березана.

Розпочинаючи нараду, Володимир Березан акцентував увагу присутніх на основних пріоритетах у роботі правоохоронного відомства. Один із яких - захист прав і свобод громадян.

Більш детально начальник Головного штабу зупинився на реєстрації заяв та повідомлень про злочини, а також на оперативному реагуванні правоохоронців на звернення від громадян. Володимир Березан звернув увагу підлеглих на вдосконаленні цього механізму, який має відповідати сучасним вимогам і покращенні сервісного обслуговування населення.

Також під час наради було розглянуто питання управлінської діяльності та виконавської дисципліни.

Начальник Головного штабу довів до відома присутніх про те, що наразі, вперше розроблено типи положення про штабні підрозділи МВС і міськрайорганів, які зареєстровані у Міністерстві юстиції України

- У положенні закріплено ряд принципових питань, зокрема те, що начальники штабів тепер підпорядковуються напряму начальникам УМВС та ГУМВС України.

Володимир Березан повідомив присутніх про те, що починаючи з 25 липня представники МВС в рамках комплексної перевірки діяльності Головного управління МВС Луганщини проведуть прийом громадян на усій території області.

Також, під час наради правоохоронці підбили підсумки роботи штабних підрозділів за перше півріччя 2013 року та визначилися з планами роботи на майбутнє.

УЗГ МВС України
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Справу "Кінгз-Кепітал" ...
Наступна новина: За порушення громадського ...

КОМЕНТАРІ