У Волинській області виїзний прийом - як спосіб спілкування з людьми

У Волинській області виїзний прийом - як спосіб спілкування з людьми

20.07.13 13:10 0 890
Начальник УМВС України у Волинській області провів виїзні прийоми громадян у двох районних центрах – Горохові та Іваничах.

Поспілкуватися із Олександром Терещуком, розповісти про свої біди, зрештою отримати пораду прийшли більше десятка волинян. Як правило, звертаються громадяни за допомогою у вирішенні своїх проблем: хтось скаржиться на роботу тих чи інших установ, хтось просить вирішити проблему із наданням пільг, хтось – стати на заваді шахрайських схем. Зокрема у Горохові прийшли шукати правду обдурені вкладники кредитної спілки.

Головний міліціонер Волині уважно всіх вислухав, дав доручення відповідним службам розібратися і прийняти законне рішення по кожному зверненні.

– Виїзди в райони і безпосередні зустрічі з місцевим населенням показують, які проблеми є, як їх треба вирішувати: при цьому як проблеми громадян, так і проблеми міліції, – зауважив Олександр Терещук. – Тому міліція повинна бути відкритою, тож спілкування із людьми – один із пріоритетів у моїй роботі.

Спілкуючись із волинянами, полковник міліції наголосив на необхідності побудови міцних взаємовідносин між громадськістю та працівниками міліції. Адже, переконаний, лише довіра населення сприятиме підвищенню ефективності роботи правоохоронців.

– Такі зустрічі будемо проводити постійно, зокрема планую раз у тиждень організовувати виїзні прийоми. При цьому буду завжди цікавитися думкою громадян про роботу правоохоронців, аби всі розуміли: є законність, порядок і дисципліна серед особового складу, – підсумував начальник обласного управління міліції.

Оксана БЛИЩИК,

СЗГ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Чернігівській області ...
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ