Закарпаття: у селі Великий Раковець на Іршавщині обговорювали роботу дільничного

Закарпаття: у селі Великий Раковець на Іршавщині обговорювали роботу дільничного

20.07.13 13:15 0 1054
Звіт дільничного перед населенням – вже звична справа для мешканців Іршавського району. Адже на таких зустрічах обговорюються різні проблеми, що хвилюють селян. Днями в селі Великий Раковець звіт перед населенням тримав дільничний інспектор лейтенант міліції Юрій Тодавчич.

Правоохоронець на посаді вже більше 6 років, тож усі питання, які турбують селян, знає не з чуток, оскільки сам народився і живе у цій місцевості.

Як завжди, на таку зустріч прийшли депутати, члени виконкому сільської ради, актив села. Був присутній і керівник служби дільничних інспекторів Іршавського райвідділу міліції підполковник Ярослав Тодавчич.

У криміногенному плані село Великий Раковець не надто складне. Правда, і тут, як кажуть, не без проблем. Особливо у весняно-літній період докучають сварки між сусідами, із-за земельних меж, трапляються випадки насильства в сім»ї.

Протягом року Іршавським райвідділом розглянуто 18 звернень та повідомлень мешканців села, з яких по 7 випадках відкрито кримінальні провадження. Крім цього, 22-х громадян притягнуто до адміністративної відповідальності, з них двох за насильство у сім′ї.

Відрадно, що «шериф» знаходить порозуміння із сільськими активом, головою цього населеного пункту Андрієм Худою, якого вже втретє селяни обирають на цю посаду. До речі, сільський голова -- підполковник міліції у відставці, який 27 років віддав службі в органах внутрішніх справ.

Заслухавши звіт дільничного про його роботу, присутні відзначили, що у селі зменшились хуліганські вчинки молоді, знизився травматизм та вживання алкогольних напоїв, була проведена робота із учнями місцевої школи відносно поведінки під час літніх канікул. Водночас актив села звернув увагу дільничного інспектора на кризові сім′ї та дітей, батьки яких знаходяться на заробітках за межами області. Крім цього, виконком сільської ради попросив дільничного інспектора міліції взяти участь у роботі комісії з благоустрою у селі.

А загалом роботу дільничного інспектора Юрія Тодавчича селяни оцінили об′єктивно, висловивши свої побажання і пропозиції щодо його роботи.

Віта Горзов

Іршавський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Волинській області ...
Наступна новина: Колишній директор ЦРУ ...

КОМЕНТАРІ